UA-37489703-1

Soppiksen pitopalvelu                       

pitopalvelu@soppis.fi
044 318 0066/ Katja

Häät, rippijuhlat, polttarit, valmistujaiset, hautajaiset, grillijuhlat, ristiäiset, syntymäpäivät, saunailta, karonkka, lastenkutsut, tuparit...

Pääasiassa koulujen loma-aikoina ja viikonloppuisin valmistamme ruokaa tilauksesta myös Musiikkiakatemian ulkopuolelle. Meiltä saat ruoat joko noudettuna, paikan päälle toimitettuna tai kaikenkattavana kokonaisuutena. Pienemmät (max 30hlö) ruokatilaukset ovat noudettuina mahdollisia myös koulun toiminta-aikana.

Valmistamme kaikki tilausruoat alusta loppuun käsityönä omassa keittiössämme, tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Emme käytä puolivalmisteita, arominvahventeita, eineksiä yms.

Suunnittelemme tilaustarjoilut henkilökohtaisesti, asiakkaan toiveiden mukaan, MYÖS MONIPUOLISET KASVIS- JA VEGAANIRUOAT SEKÄ MUUT ERITYISRUOKAVALIOT AMMATTITAIDOLLA!

Kysy myös:
kuljetus, astiavuokraus, valokuvaus, kukat, tilojen koristelu, pöytäliinat, työntekijät tilaisuuteen, esiintyjät...

Ota yhteyttä niin suunnitellaan tilaisuus toiveidenne mukaan! Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai näiden sivujen yhteydenottolomakkeella. Kerrothan aluksi ainakin tilaisuuden ajan, paikan ja henkilömäärän. 

 

Kuvat: Julia Matinniemi 2015

img3981.jpg          img4435.jpg